Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud
  • Tuinonderhoud voor particulieren: Bij Kooman Groen en Grondwerken bent u op het juiste adres voor uw tuinonderhoud. Als het nu gaat om het schoffelen van uw plantenperk of het snoeien van een grote boom. Het is belangrijk dat elk plantensoort op de juiste wijze en op het juiste tijdstip wordt gesnoeid. Hoe vaak wij komen voor uw tuinonderhoud kunt u zelf bepalen, zo kunnen wij eenmalig komen, of u kunt ervoor kiezen uw tuin volledig door ons te laten onderhouden. De mogelijkheden spreken wij graag met u door tijdens een eerste kennismaking. 
  • Tuinonderhoud voor bedrijven: Wij verzorgen ook regelmatig het tuinonderhoud voor bedrijven. Hierbij kunt u denken aan: Het onkruidvrij maken van uw entree en tuin, het op tijd snoeien van uw bomen struiken en hagen, grasmaaien en bemesten. Vindt u het fijn als uw tuin rondom uw bedrijf er mooi bij ligt? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. 
  • Boomverzorging: Bomen hebben in de tuin vaak extra aandacht nodig. Onderhoud van deze bomen op de juiste wijze is dan ook van belang. Dit om de groei en de vorm van de boom optimaal te houden. U kunt bij ons terecht voor het snoeien, knotten, innemen en rooien van bomen. 
  • Grasonderhoud: Om u gras gezond te houden is onderhoud in het voor en najaar van belang. Wij kunnen voor u uw gras maaien, verticuteren, en bemesten.